Блог

Новата палитра на L’Oreal Paris Electric Nights

L'Oreal Paris Electric Nights Palette review and swatches
L’Oreal Electric Nights palette

Попаднах на новата колекция на L’oreal Paris, Paris Electric Nights, през ноември.  Пусната за Коледа 2019, тя включва червила, молив за устни, две спирали, матови червила, две очни линии, озарител за лице и тяло. Но това, което грабна веднага обсебеното ми от блясък сърце бе палитрата за очи.

Палитрата е сякаш прекрасни, наситени есенни цветове са събрани в дланта ти. А опаковката, подобно на коледните снежни кълбета, показва непрестанен танц на златни частици и сребърни звезди. Не знам за теб, но аз обожавам снежните кълбета. Винаги искам да ги разтърся и да гледам как бавничко си падат обратно. Като котка, запленена от слънчево зайче, лесно се разсейвам от блясъка.

Затова, логично, първото, което ме грабна в новата Paris Electric Nights Snow Globe палитра бе опаковката. И макар да съм виждала подобни и на други марки, тази просто ми се стори като перфектната малка снежно-топчеста палитра.

И така, поръчах.

Палитрата Paris Electric nights

Три дни по-късно тази малка красота бе при мен. Стабилна опаковка, прекрасен размер.

Сребърни звезди и кръгчета, и малки блестящи червени и златни частици, се движат нагоре-надолу по капака на кутийката при всяко отваряне и затваряне.

Огледалото е с отлично качество, и достатъчно голямо за цялостен ежедневен грим. Или, ако ти предстои кратичко пътуване с лимит на багажа, палитрата без проблем ще се справи, няма нужда да вземаш други палитри (и да, знам, сега никой не отива никъде. Но през ноември, когато писах това ревю, бях все още в щастливо неведение какви вирусни неволи ни очакват в следващите месеци). Или дори за забавна, цветна парти визия, с тази палитра определено ще изпъкнеш.

Когато я обърнеш…

О, извинявам се. Размърдах палитрата и се разсеях. Все пак, красиви блестящи частици се разхождат нагоре надолу. Как няма да се разсея?

Та, когато обърнеш палитрата виждаш Произведено в Италия * (О, да, здравейте, качествени сенки!). А ако дръпнете горния слой на стикера, ще прочетете състав, и имената на сенките.

Със забавни имена,от ляво на дясно виждаш: almost sunrise, zero regrets, electric, vendredi, rouge neon, burning flame, all day party, soiree escape, night whispers.

Сенките в Paris Electric Nights

Малка, компактна, стилна. Ярки, есенни цвете. Какво повече може да иска човек от една палитра? Да има страхотни сенки!

Получавате девет цвята, в големи, удобни квадратчета. Всеки цвят е 2 грама, тоест 18 грама красота.

Цветовете в духа на есента биха били  чудесен акцент в ежедневния грим. Кафяво, розово и оранжево те предизвикват да ги използваш! Три от цветовете са матови, останалите пет имат блестящи частици. И деветте цвята са добре пигментирани, лесно се нанасят както с четка, така и с пръсти.

Меки и приятни са при нанасяне, не се прашат много, но както с повечето сенки падат малко частици под очите при гримиране (бел: тъмно синия, оранжевия и тъмно червения цвят са доста наситени и могат да оставят леко оцветяване по кожата, дори и след изчистване; това е типично за червените и лилави сенки, заради съдържанието на кармин).

Гримът с Paris Electric Nights

Имам си няколко любими грим визии с тази палитра.

Минавам със светлия цвят шампанско (белязан с Р) на горния клепач, а с розовия (R) или лилавия (S) цвят по долния.

Или използвам  лилавия (S) за тъмна очна линия на горния клепач. Става по-леко и нежно, отколкото с молив/течна очна линия и е перфектно за деня.

А третият ми любим вариант е да се позабавлявам с повече цветове от палитрата и да се опитам да пресъздам пълен есенен грим на клепачите.

L’Oreal Paris Electric Nights palette snow globe effect

Заключение

Смятам, че това е палитра, която всеки, обичащ грима ще използва с удоволствие. Перфектната малка палитра за път, за ежедневието или за по-официален повод. Ако ти трябват още пет причини, нека помогна:

*Атрактивна опаковка, по-която не остават следи от пръсти

*голямо, хубаво огледало

*добро съотношение цена – качество

*много наситени цветове, с добро разпределение

* подходяща за дневен, или по ярък грим

Дори и да не я използвам всеки ден, тази опаковка ме кара да се усмихна всеки път, когато очите ми попаднат на нея. А честичко посягам към нея (и другите ми палитри страдат). Това, за мен, е една палитра за ярка визия, която ще изпъква в нощта.

Палитрата или твоята ярка визия, решаваш ти.

I'm a freelance writer! I love the magic of writing and creating stories that engage, inform, and bring joy. Stay and enjoy my sarcastic sunny place. Need words? Send me an email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: